36 δωρεάν μέρη για την προώθηση της ιστοσελίδας σας on-line

Η προώθηση του ιστότοπού σας για την προσέγγιση ευρύτερου κοινού είναι μια διαδικασία πολλαπλών κλιμακίων. Ένα από τα πρώτα βήματα είναι να βρείτε πολύτιμες ιστοσελίδες και online πλατφόρμες που σας επιτρέπουν να επισημάνετε την διεύθυνση URL του ιστοτόπου σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Για να σας εξοικονομήσουμε το έργο των ποδιών, καταρτίσαμε μια λίστα με 36 υπέροχες θέσεις για την προώθηση του περιεχομένου στο διαδίκτυο. Αυτοί οι σύνδεσμοι θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την παρουσία σας online μία προς μία. Ορισμένοι εργάζονται με απλή υποβολή διευθύνσεων URL, ενώ άλλοι απαιτούν πιο στρατηγική προσέγγιση, αλλά όλοι μοιράζονται ένα πράγμα - είναι δωρεάν.

Τι έχεις να χάσεις; Ξεκίνα τώρα!


Online καταλόγους για επιχειρήσεις


Google My Business

Bing Places

Yellow Pages

eLocal

Submit Express

Super Pages

MapQuest

EZ Local

Merchant Circle

Local.com

Entire Web

Manta

Insider Pages

Moo-Directory

SubmitX

Simply Worthy

So Much


Κοινωνικά μέσα και περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες


Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έχουν πολλά να προσφέρουν στους ιδιοκτήτες ιστοτόπων. Όλοι έχετε ακούσει για το Facebook, φυσικά, αλλά το χρησιμοποιείτε σωστά για την προώθηση του ιστότοπού σας; Έχετε εξετάσει τα πλεονεκτήματα του Pinterest, για παράδειγμα; Τι γίνεται με το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες, όπως οι οδηγοί και τα σεμινάρια σε ιστότοπους όπως το WikiHow; Οι παρακάτω σύνδεσμοι μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμοι για την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διερευνήσετε τους τρόπους με τους οποίους κάνουν.


Facebook Page for businesses and brands

Google+

LinkedIn

Pinterest

Yelp

Twitter

Buzzfeed Community

Yahoo Answers (User Level 3 and upwards allows you to post URLs in answers)

WikiHowSocial bookmarking and curating


Παρόλο που αυτοί οι ιστότοποι λειτουργούν επίσης με βάση την υποβολή συνδέσμων, η έμφαση δίνεται στο περιεχόμενο. Θα μπορούσατε να υποβάλετε έναν σύνδεσμο προς την κύρια σελίδα καθώς και σε μεμονωμένες σελίδες, προϊόντα, δημοσιεύσεις, εικόνες κλπ. Αυτές οι πλατφόρμες κυκλοφορούν στη συνέχεια το περιεχόμενό σας στη βάση ακροαματικών τους και οδηγούν την κυκλοφορία στον ιστότοπό σας, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην ενίσχυση της SEO σας συνδέοντας συνδέσεις σε περιγραφικό περιεχόμενο κειμένου.


Reddit

Delicious

Stumble Upon

Product Hunt

Digg

Scoop.it

Juxtapost

MetaFilter

Akonter*Source https://www.wix.com/blog/

54 views1 comment